Doga Rutkay Hamilelik Niyetini Soyledi

En heyecanlı hamile kadınlar gibi, doğa rutkay, Avustralya moda tasarımcısı Doğa Rutkay İnstagram üzerinde ilerliyor hamileliğinin bebek bump ve mesajlar resimler gurur duyuyor. Ne yazık ki, beklenen o tam bir yanıt almamıştır.

Bunun yerine her zamanki gibi "çok Sevimli! İşte böyle seviyorum!" türü yorumlar, insanların ilgisini attılar—ve genellikle küçük doğa rutkay bebek bump resimlerini nasıl görüneceğini hakkında yorum kaba. Soruları düzgün bebeğinin sağlıklı olduğunu ve birçok insan için büyük bir yemekten sonra daha büyük bir şişlik spor yapabildikleri konusunda şaka olsun yemek mi yer alıyor.

Birlikte altı ay olan eski 29 yaşında, kamuya bebek bump onu bu kadar küçük olmasının nedeni paylaşmaya karar o rezil ederek çok sinirli oldu.

“DDS ve vücudum doğa rutkay hamilelik hakkında bir kaç şey açıklamak istiyorum bu yüzden şişliği, boyutu ile ilgili yorumlar çok alıyorum, Bu sitede ” İnstagram bir yazı 9 Ekim tarihinde yazdı. “Not/Bu yorum daha bazı insanlar kendilerini bile daha az yargılayıcı umuduyla yetiştirmek nedenle etkilenen, ama üzgün olduğumu.”

Küçük görünmesini bump ona neden olan doğa rutkay ndometriozis nedeniyle yara rahim ve retroverted olarak da bilinir) bir eğik olduğunu anlattı. Ayrıca onun görünümünü katkıda bulunan çok kaliteli bir mide var. “Şimdi, #6monthspregnant bağların benim yara yavaş yavaş bozuluyor süre iletir herkes gibi büyüyorum” paylaştı.

Eğer asla eğimli bir rahim daha önce duymuştum, ama yaygın olduğunu düşünürsek şaşırtıcı olan tek kişi sen olmayacaksın. Tıp ABD Ulusal Kütüphanesi göre, beş kadından biri bu durumu yaşayabilirsiniz. İleri bir kadının rahmine geri yatırır yerine yaygın olarak “eğimli bir rahim denilen,” retroversion oluşur. Endometriozis, rahim enfeksiyon veya pelvik cerrahi (yara dokusu), pelvik adezyonlar bu uçlu pozisyonda rahim tutabilir.

 retroverted rahim sakın doğa rutkay hamile kalma şansınızı etkilemez ve hiç bir doğa rutkay anormallik ya da tıbbi bir durum olarak kabul edilemez. Doktorlar buna “normal anatomik bir sapma” olarak bakın ve eğimli bir rahim olması ile ilişkili sağlık riskleri vardır. Kouzoukas' örneğinde olduğu gibi, ikinci trimesterde, rahim, bebeğin büyümesi ile küçük de olsa bir retroverted Rahim olan bir kadın sonunda bir bebek bump spor bunun da anlamı, pelvis ve karın içine ve pop—genişletir.

(Merhaba, Kate Middleton!) küçük bebek darbe konusunda benzer kaygılar ve yorumlar yaşamış diğer kadınlar için, Bu konuda doğa rutkay hamilelik son sözler güven verici olmalı: “ben çok sağlıklıyım, [B]aby son derece sağlıklı ve önemli olan da bu. Ceset ve darbelere tüm farklı şekil ve boyutlarda çok farklı.”

Ve günün sonunda, bebeğinizin büyüklüğü gerçekten başka birinin iş bump?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hale Soygazi Çocuğu Varmı? Murat Şar Oğlu Mu ?

Hamile Pantolonu Dikim Yapilis