Hale Soygazi Çocuğu Varmı? Murat Şar Oğlu Mu ?

Hale Soygazi yeşilçam sinemasının en güleç yüzlü ünlü simalarından birisidir. Hale Soygazi, 6 Mayıs 1950 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 1976 – 1985 yıllarında Ahmet Özhan ile evli kalmış, 2006 yılında ise Murat Belge ile evlenmiştir. Hale Soygazi Çocuğu varmı diye soranlar için internet üzerinde araştırma yaptım.

Son günlerin en popüler tartışmalarından birisi haline gelen hale soygazinin çocuğu varmı, hale soygazi kimdir, murat şar hale soygazinin oğlu mu gibi sorular sorulmaya başladı. Bütün bu soruların çıkma sebebi ise Seda Sayan ve Uğur Arslan tarafından sunulan Seda ve Uğur’la Artık Susma isimli programdır. Seda ve Uğur’la Artık Susma programına katılan Murat Şar isimli bir şahıs Hale Soygazi’nin oğlu olduğunu iddia etmesi bir anda gündeme bomba gibi düştü.

Birde bu iddiaların yanına Murat Şar’ın babasının Ahmet Özhan olduğu şüphesi eklendi. Murat Şar ismi ile ilgili Ahmet Özhan ve Hale Soygazi ayrı ayrı basın açıklamaları yapmıştır. Bu konu üzerinden tüm detayları an be an sizinle paylaşacağımız için her bir satırı tek tek okumanızı tavsiye ediyorum.

Hale Soygazi Kimdir ?

Hale Soygazi, yeşilçam sinemasının ünlü Türk oyuncularından birisidir. 2017 yılı itibariyle 67 yaşında olan Hale Soygazi hanımefendi 2 evlilik geçirmiştir. Hale Soygazi bir dönem Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Erenköy kız lisesinden mezun olmuştur. Edebiyat Fakültesini bitirmiş. İsviçre’de Fransız Filolojisi bölümünü ise 2. sınıfta terk etmiştir. Bunun ardından İsviçre’de mankenlik kursuna gitmeye başlamıştır. İsviçre’de mankenlik kursunun ardından Türkiye’ye dönerek fotomodellik ve mankenlik yapmaya başlamıştır.

Edindiğim bilgilere göre 1972 yılında Saklambaç isminde bir gazetenin düzenlediği yarışmada Türkiye güzeli seçilmiş ve ardından italya’da sinema güzeli yarışmasına katılmıştır. Buradaki yarışmada da Avrupa Sinema Güzeli seçilmiştir.

Murat Belge ile 10 yıllık bir ilişkinin ardından evlenmeye karar verdi. Daha önce aynı filmlerde rol aldığı Ahmet Özhan ile evliydi. Ahmet Özhan ile Hale Soygazi’nin evliliklerinde bilindiği kadarıyla çocuğu yoktu. Murat Belge ile de araştırmalardan edinebildiğim bilgi kadarıyla çocukları yoktur. Peki Hale Soygazi Çocuğu Varmı ?

Hale Soygazi Filmleri

Hale Soygazi, yeşilçam sinemasının en önemli filmlerinde başrol olarak oynamıştır. Yeşilçama damga vuran en güzel filmlerde oynayan hale soygazi çok fazla sayıda filmde başrol aldı. İşte Hale Soygazi’nin başrolünde oynadığı filmlerden bir kısmı :

  • Oh Olsun (Alev Haznedar)
  • Kabadayının Sonu (Arzu)
  • Bir Demet Menekşe (Nesrin)
  • Bataklık Bülbülü (Zeynep)
  • Aşkımla Oynama (Nevin)
  • Aşk Mahkumu (Selma)
  • İtham Ediyorum (Selma Hakmen)
  • Mahkum (Zeynep)
  • Kara Murat: Fatih’ın Fedaisi (Angela / Zeynep)
  • Kahbe / Bir Kız Böyle Düştü (Ayşe)
  • Bir Garip Yolcu (Fatma Şencan)

Murat Şar Kimdir ?

Edremitli Murat Şar olarakta Show Tv ekranlarında ismini duyuran Murat Şar, Hale Soygazi’nin oğlu olduğunu iddia eden bir şahıstır. Murat Şar, Seda ve Uğur’la Artık Susma programına katıldı. Programa katılma amacı henüz 1 günlük bebek iken evlatlık verilmiş olmasıydı. Anne ve babasını aradığını belirten Murat Şar, annesinin Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden birisi olduğunu iddia etti.

Murat Şar annesinin yeşilçamın ünlü isimlerinden birisinin oğlu olduğunu iddia etti. Bu kadın sanatçının ise Türkiye sinemasının dev isimlerinden birisi olduğunu ve Türkiye güzeli seçildiğini belirtti. Nebahat Çehre, Hülya Koçyiğit gibi dev isimler zan altında kaldıktan kısa bir süre sonra bütün oklar Hale Soygazi’ye döndü. İddiaya göre henüz 1 günlük bebek iken başka bir aileye evlatlık verilen Murat Şar’ın annesi Hale Soygazi idi.

Hale Soygazi Çocuğu Varmı ?

Hale Soygazi 2 defa evlilik geçirmiş. Hale Soygazi Çocuğu Varmı çok merak ediliyor. İlk evliliğini Ahmet Özhan gibi dev bir isimle yapmıştı. Hale Soygazi’nin bilinen bir çocuğu yoktur. Hale Soygazi çocuğunun olmadığı ile ilgili basın açıklaması yapmış, ayrıca Seda ve Uğur’la Artık Susma programı hakkında iddialar nedeniyle suç duyurusunda bulunmuştu.

Murat Şar isimli şahıs, Hale Soygazi’nin oğlu olduğunu iddia etmeye devam etmektedir. Hatta Çağlayan Adliyesine giderek DNA testi yapılması için başvuru yaptığı Seda ve Uğur’la Artık Susma programında açıklandı. Hale Soygazi ise farklı kanallarda verdiği açıklamalarda bu iddiaların kesinlikle gerçek dışı olduğunu iddia etmektedir.

Hale Soygazi instagram hesabı üzerinden “Yorumlarınızı kapatın diyen takipçilerimin tavsiyelerini dinliyorum ve en ufak bir ilgimin olmadığı bir konuyla ilgili hasta ruhlu insanların tacizine son veriyorum. Sevgiler” açıklamasını yaptı.

Hale Soygazi Mahkemeye Başvuru Yaptı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca (RTÜK), Show TV’de yayınlanan “Seda ve Uğur’la Artık Susma” isimli programa katılan kişilerin önce isim vermeden, “ünlü bir isim” diye suçlamada bulunulduğunu, daha sonra oyuncu Hale Soygazi’nin adı verilerek, Anayasa’da temel insan hakkı sayılan “özel hayatın gizliliği ilkesi”nin ihlal edildiğini tespitinde bulunarak “İnsan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı olamaz. Kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremez” hükmü gereğince kanala en üst sınırdan ceza verildi.

Murat Şar, Hale Soygazi’nin Oğlu Mu ?

Murat Şar Hale Soygazi’nin oğlu olduğunu iddia etmektedir. Ancak Hale Soygazi kesinlikle reddetmektedir. Murat Şar, Hale Soygazi’yi defalarca Seda ve Uğur’la Artık Susma programına davet etmiştir. Hale Soygazi ise bu talepleri defalarca reddetmiştir.

Seda ve Uğur’la Artık Susma programına her geçen gün farklı konuklar katılmaktadır. Katılan her konuk Murat Şar’ın Hale Soygazi’nin oğlu olduğunu iddia etmektedir. Bunun üzerine Murat Şar mahkemeye başvuru yaparak Hale Soygazinin oğlu olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yapılması için başvuru yaptı.

Şimdi tüm gözler mahkemeden çıkacak sonuca bakmaktadır. Bizde tüm kamuoyunun merak ettiği gibi Murat Şar’ın Hale Soygazi’nin oğlu olup olmadığını merak etmekteyiz.

Murat Şar ve Hale Soygazi ile ilgili tüm yeni gelişmeleri bu sayfamız üzerinden sürekli güncellemeye devam edeceğiz.

Hale Soygazi Çocuğu Varmı? Murat Şar Oğlu Mu ? ilk olarak Hamile Giyim. tarafından yayınlanmıştır.



https://www.hamilegiyim.net/hale-soygazi-cocugu-varmi-murat-sar-oglu-mu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hamile Pantolonu Dikim Yapilis